di korisnički račun-registracija�Stv | Poljoprivredni Oglasi | Poljo Oglasnik | Prodaja Traktora Kombajna Poljoprivredne Masine
Ponuda za oglašavanje Registruj se

Reklame

Registruj se

Poštovani korisniče, da bi mogao da objaviš oglas na sajtu, obavezna je besplatna registracija. Regitracija se vrši prijavom na sistem sajta tako što unesete korisničko ime, e-mail adresu i lozinku i bar jedan telefonski broj (obavezan) koji će se prikazati pored oglasa.

Moguće je da Vam neće iz prve uspeti da nađete korisničko ime jer isto neko već koristi, ali dodavanjem broja ili slova lako ćete pronaći slobodno korisničko ime.

Da bi završili registraciju, označite levim klikom polje ispred "Slažem se sa pravilima i uslovima korišćenja sajta". Preporučujemo Vam da ovo stvarno pročitate.

Klikom na REGISTRUJ SE poslaćemo Vam registracioni e-mail. Trebalo bi da vam u roku od par minuta stigne. Ukoliko ne stigne, proverite da li ste ispravno ukucali vas e-mail. Povremeno administratoru stigne obavestenje o nepostojecem e-mailu, koji asocira na pogresno otkucanu e-mail adresu. Pokusajte ponovo sa ispravnom e-mail adresom.

Polja sa crvenom zvezdicom * su obavezna.


    *