NAŠ OGLASNIK | Poljoprivredni Oglasi | Poljo Oglasnik | Prodaja Traktora Kombajna Poljoprivredne Masine
Ponuda za oglašavanje Registruj se

NAŠ OGLASNIK

NAŠ OGLASNIK je periodični reklamni i turistički vodič koji izlazi dva puta godišnje u tiražu od 3000 do 5000 primeraka, kao štampani primerak (od 2010. godine i još traje), a od skora i kao e-primerak koji šaljemo na više od 6000 adresa.

U svakom mas mailu koji šaljemo na 14 dana, nalazi se i link za NAŠ OGLASNIK. Prijava na mail listu na elektronski.primerak@poljooglasnik.rs

Štampa se u formatu A5 na kvalitetnom, tvrdom papiru koji se lako ne haba i pogodan je za čuvanje i dužu upotrebu, jer sadrži korisne informacije.

Obuhvata privrednu i turističku sliku na teritoriji opštine Bački Petrovac i bliže okoline. 
Naravno da ne odbijamo i firme van naše opštine koje bi htele da se predstave našim čitaocima, tako da u našem izdanju možete naći i firme iz Bačke Palanke, Novog Sad, Veternika, Futoga... 

Besplatno ga delimo na lokalnim manifestacijama kao što je Klobasafest, Dan Petrovca i Slovačke narodne svečanosti, po restoranima, prenoćištima, ordinacijama, udruženjima, javnim mestima u lokalu, ali i na sajmovima i vašarima koje obilazimo u sklopu promocije našeg drugog izdanja - Poljoprivrednog Oglasnika.

Svaki oglašivač dobija najmanje 3 primeraka koje donosimo lično ili šaljemo poštom, kao dokaz da su primerci odštampani. 
Zadnji rok za uplatu za oglašivače je dan isporuke primeraka.

Broj primeraka koje oglašivač dobija zavisi od potrebe oglašivača. Maksimalni broj primeraka je 20.
Doplata za iznad 20 primeraka po dogovoru, okvirno 100 din/kom +pdv.

Trudimo se da ostatak štampanog tiraža podelimo tako da dođe u ruke ljudima koji imaju potrebu za vašim uslugama ili robom.

Javite se našem marketing timu radi informacija o ceni usluga.
+381 63 466 252
+381 63 860 82 84
+381 63 51 51 31

Prelistajte onlajn izdanja

2020

2019

2018

2017

2016

 

Jedan broj izlazi sredinom juna, vise je obradena tema turizma jer tada pocinje sezona godisnjih odmora i dolasci "radnika na privredmenom ili trajnom radu u inostranstvu" kod rodbine, zatim turista za Aquapark Petroland, Bazene Maglić, Oazu MB Glozan iz sire okoline i Slovačke. Pocetkom avgusta se odrzavaju i Slovačke Narodne Svečanosti, koje nam dovode turiste iz slovackih krajeva.

Junsko izdanje se više deli na lokalnom nivou, jer nam turisti sami dolaze.

 

Drugi broj izlazi sredinom decembra.  Ovde je vise obradena tema privrede i tu su opet aktuelni dolasci "radnika na privremenom ili trajnom radu u inostranstvu" kod rodbine, Bozic i docek Nove godine. 

Decembarsko izdanje se deli na sirem nivou, jer smo predvideli određenu kolicinu (oko 1000 kom) za sajmove i vasare koje obilazimo. Da ih spomenemo: posle doceka Nove godine idemo na vašar u Rumu (ili 03.01 ili 03.02 zavisno od vremena), Kulen fest u Backom petrovcu - sredinom februara, Poljoprivredni sajam Šabac - pocetak marta, Privredni sajam Valjevo - pocetak aprila, Novosadski Poljoprivredni sajam - sredina maja, Dani Petrovca - krajem maja 

 

Primetili smo da NAŠ OGLASNIK ljudi čuvaju kao svojevrsni telefonski imenik pošto sadrži aktuelne ponude od postojećih firmi.

Ukoliko ste zainteresovani da se i vi pojavite u sledećem broju našeg lista NAŠ OGLASNIK, javite se na tel. 063/466-252 i rezervišite mesto na vreme.

 

Prelistajte i ostala onlajn izdanja

 

<!------------------------------------- NO 13 - 16------------------------------------- >

 

<!------------------------------------- NO 09 - 12------------------------------------- >

 

<!------------------------------------- NO 05 - 08 ------------------------------------- >

 

<!------------------------------------- NO 01 - 04 ------------------------------------- >

 

(Datum poslednje izmene 2020-03-18)